Άλντιτορ: «Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν UFO και ουδείς ασχολήθηκε λόγω κορονοϊού!» (pic)

Gazzetta team
Άλντιτορ: «Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν UFO και ουδείς ασχολήθηκε λόγω κορονοϊού!» (pic)

bet365

Τα... είδε όλα ο Αμερικανός επιθετικός Τζόζι Άλτιντορ, αναφερόμενος στο πόσο ο κορονοϊός έχει μονοπωλήσει τις ζωές των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες (και όχι μόνο).

Πριν από μια εβδομάδα, το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε αερομαχίες μαχητικών με UFO, αλλά η είδηση πέρασε μάλλον στα (πολύ) ψιλά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτή η... αδιαφορία εξέπληξε τον Τζόζι Άλντιτορ, με τον Αμερικανό επιθετικό της Τορόντο, ο οποίος στο παρελθόν φλέρταρε με τον Ολυμπιακό, να το επισημαίνει σε σχετική ανάρτηση του CNN.

«Είναι απίστευτο. Ο κόσμος αδιαφόρησε πλήρως. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών μόλις αποκάλυψε αυτή την πληροφορία και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Αυτό δείχνει πώς αυτές οι εποχές είναι τρελές» ανέφερε αρχικά ο 30χρονος φορ, προσθέτοντας πως «μόλις επιβεβαίωσαν ότι άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα πετούν από πάνω μας και εξαιτίας του κορονοϊού κανείς δεν ασχολήθηκε. Χρειάστηκε να κάνω ένα «τιτίβισμα» ώστε να το δει ο κόσμος. Δεν ξέρω τι σκέφτεστε, αλλά αυτά τα βίντεο επιβεβαιώνουν ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω. Ειδάλλως, τόσοι πιλότοι δεν θα είχαν τραβήξει αυτά τα βίντεο. Είναι πολύ, πολύ ξεκάθαρο».

 

Τελευταία Νέα