ΠΑΟΚ: Καταγγελία κατά της Αλ Ιτιχάντ στη ΦΙΦΑ για Πρίγιοβιτς (pic)

ΠΑΟΚ: Καταγγελία κατά της Αλ Ιτιχάντ στη ΦΙΦΑ για Πρίγιοβιτς (pic)

ΠΑΟΚ: Καταγγελία κατά της Αλ Ιτιχάντ στη ΦΙΦΑ για Πρίγιοβιτς (pic)

bet365

Τι αναφέρει σημερινό «τιτίβισμα» Γάλλου δημοσιογράφου για την υπόθεση του Σέρβου πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ και ποια είναι η πραγματική διάσταση του θέματος.

«Ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει στην FIFA κατά της Αλ Ιτιχάντ για την μη καταβολή των χρημάτων της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς», σχολιάζει την Κυριακή (26/4) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter) ο Γάλλος δημοσιογράφος Μανού Λονζόν, από το Eurosport.

Η αλήθεια είναι ότι ο «Δικέφαλος» έχει εδώ και καιρό προσφύγει στην FIFA καταγγέλλοντας την ασυνέπεια της Αλ Ιτιχάντ για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του. Οι Σαουδάραβες δεν έχουν τηρήσει το διακανονισμό των τεσσάρων ισόποσων δόσεων για την καταβολή της ρήτρας των 10 εκατομμυρίων ευρώ, που έπρεπε να καταβάλουν στην ελληνική ομάδα για τη μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού στις 10 Ιανουαρίου του 2019.

Η Αλ Ιτιχάντ έχει καταβάλει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων, αλλά ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αποδεχθεί ένα νέο διακανονισμό για το υπολειπόμενο ποσό, ωστόσο κάτι τέτοιο δε φαίνεται να έχει συμβεί.

Είναι γνωστό από τον περασμένο Νοέμβριο ότι Πρίγιοβιτς αναζητά τρόπο να αποχωρήσει από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που προβλέπονται στο 4ετές συμβόλαιο του.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα σερβικά δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στις καλές σχέσεις και την επαφή που έχει ο Σέρβος επιθετικός με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα