Κορονοϊός – Αντεμπαγιόρ: «Αφήστε με ήσυχο, δεν κάνω δωρεά»!
Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο με την εμφάνιση του κορονοϊού, οι περισσότεροι διάσημοι ποδοσφαιριστές με κάποιον τρόπο, κάνουν την κίνησή τους να συνεισφέρουν στο κοινό καλό. Ωστόσο, ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ όχι μόνο δεν προτίθεται να βοηθήσει στη μάχη κατά του Covid-19, αλλά το ξέκοψε κιόλας με απότομο και κατηγορηματικό τρόπο που ξάφνιασε:
«Επειδή με ρωτάτε συνεχώς γιατί δεν κάνω κάποια προσφορά, έχω να απαντήσω πολύ ξεκάθαρα. Αφήστε με ήσυχο, δεν κάνω δωρεά. Είναι πολύ απλό. Είμαι ο Αντεμπαγιόρ και κάνω ό,τι θέλω, όπως το θέλω», ήταν η περίεργη τοποθέτησή του επιθετικού από το Τογκό. Στη χώρα του πάντως τα νούμερα είναι ακόμα χαμηλά με 88 επιβεβαιωμένα κρούσματα και τρεις θανάτους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
