Παλέρμο: «Το γκολ κόντρα στην Ελλάδα είναι το πιο σημαντικό που έχω πετύχει»

Κώστας Τόπας
Παλέρμο: «Το γκολ κόντρα στην Ελλάδα είναι το πιο σημαντικό που έχω πετύχει»

bet365

Ο Μάρτιν Παλέρμο σε πρόσφατη συνέντευξη του στο «La Nacion», παραδέχθηκε πως το τέρμα κόντρα στην Ελλάδα στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν το πιο σημαντικό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Στις 22 Ιουνίου 2010 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, γνώρισε την ήττα με 2-0 στο πλαίσιο των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Νότια Αφρική, από την Αργεντινή.

Στο 77' ο Ντεμικέλις είχε πετύχει το 1-0 με κοντινή προβολή ενώ ο Παλέρμο διαμόρφωσε στο 89', το τελικό 2-0.

Το συγκεκριμένο τέρμα για τον Παλέρμο ήταν το πιο σημαντικό στην καριέρα του, σύμφωνα με τον ίδιο, καθώς κατάφερε στα 39 του έτη να σκοράρει αυτό το γκολ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του.

«Για μένα, το γκολ που σημείωσα απέναντι στην Ελλάδα στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, είναι το πιο σημαντικό που πέτυχα με την εθνική Ομάδα, γιατί το έκανα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και όταν ήμουν 36 ετών. Οι γονείς μου, η γυναίκα μου, ο μεγαλύτερος γιος μου, φίλοι ήταν εκεί. Πανηγύρισαν όσο κι εγώ. Έτσι, τα λεπτά που έπαιξα σε αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ ξεχωριστά. Πέρα από όλα όσα βίωσα ως παίκτης, το να φοράω τη φανέλα της εθνικής ομάδας, που είναι πάντα κάτι μοναδικό»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα