Το... εσωτερικό γήπεδο 450 τετραγωνικών μέτρων του Ροναλντίνιο!

Gazzetta team
Το... εσωτερικό γήπεδο 450 τετραγωνικών μέτρων του Ροναλντίνιο!

bet365

Στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, ο Ροναλντίνιο ζήτησε (και εξασφάλισε) ένα «γήπεδο» για να κάνει προπονήσεις, ώστε να διατηρηθεί σε φόρμα.

Ο Ροναλντίνιο συμπλήρωσε πάνω από μια εβδομάδα παραμονής στο ξενοδοχείο «Palmaroga» της Ασουνσιόν στην Παραγουάη, όπου βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, μετά την αποφυλάκισή του.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος διαμένει στην προεδρική σουίτα στο άδειο (λόγω κορονοϊού) ξενοδοχείο, όπου έχει όλες τις ανέσεις, όπως και ο αδελφός του, Ρομπέρτο ντε Ασίς, εκτός από μια: Γήπεδο για να παίζει μπάλα.

Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου, Εμίλιο Γιέγρος, βρήκε λύση και γι' αυτό. «Επειδή δεν έχουμε γήπεδο, του παραχωρήσαμε μια αίθουσα 450 τετραγωνικών μέτρων για να προπονείται» εξήγησε ο Γιέγκρος, λέγοντας ακόμα για τον Ροναλντίνιο ότι «δεν χάνει το χιούμορ του και πάντα κάνει πλάκα. Φαίνεται καλός άνθρωπος. Τώρα χαμογελάει, πολύ διαφορετικά απ' ότι την πρώτη μέρα, όταν είχε έρθει εμφανώς στρεσαρισμένος».

Όπως εξήγησε ένας από τους δικηγόρους του, ο άλλοτε σταρ των Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Μίλαν μπορεί να δέχεται επισκέψεις στο ξενοδοχείο, αλλά δεν μπορεί να βγει από αυτό, μέχρι να γίνει η δίκη του για την περιβόητη πια υπόθεση με τα πλαστά διαβατήρια.

 

Τελευταία Νέα