Οι 10 πιο ταπεινωτικές εμφανίσεις ποδοσφαιριστών (vids)

Κώστας Τόπας
Οι 10 πιο ταπεινωτικές εμφανίσεις ποδοσφαιριστών (vids)

bet365

Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να ξεχάσουν στιγμές οι οποίες είτε έχουν κοστίσει στην προσωπική τους καριέρα είτε στην ομάδα τους. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις 10 πιο ταπεινωτικές εμφανίσεις παικτών.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές χαράς αλλά και στιγμές που θα θέλει κάποιος να ξεχάσει. Αρκετοί είδαν την καριέρα τους να βυθίζεται εξαιτίας μιας κακής εμφάνισης σε ένα παιχνίδι. Αλλοι αποδοκιμάστηκαν έντονα από την ίδια τους την ομάδα. Αλλοι βλέπουν ακόμα εφιάλτες στον ύπνο τους.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου όμως δεν μπορούν να ξεχάσουν τα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν καθώς έχουν κοστίσει στις ομάδες τους, τέτοιες ταπεινωτικές εμφανίσεις ποδοσφαιριστών.

10. Τιεμουέ Μπακαγιόκο εναντίον Γουότφορντ 2018

Στο παιχνίδι με την Γουότφορντ ο Μπακαγιόκο, αλλού πατούσε και αλλού... βρισκόταν. Λανθασμένες μεταβιβάσεις, κοντρόλ τα οποία έχανε συνεχώς και σκληρά τάκλιν, οδήγησαν τον ρέφερι να του δείξει την κόκκινη κάρτα, πριν καλά καλά συμπληρωθούν τα 30 λεπτά αγώνα. Ακόμα και οι ίδιοι οι οπαδοί της Τσέλσι τον αποδοκίμασαν για την αισχρή εμφάνιση του.

9. Μάσιμο Ταΐμπι εναντίον Τσέλσι 1999

Ο αγώνας που έληξε το αήττητο σερί των 29 παιχνιδιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Η Τσέλσι νίκησε την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με 5-0 και ο Τάιμπι θα ήθελε πολύ να ξεχάσει εκείνο το ματς. Μόλις στα 27 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, μετά από μία λανθασμένη έξοδο, δέχθηκε γκολ από τον άλλοτε προπονητή της ΑΕΚ, Γκας Πογιέτ.

8. Όλιβερ Μπάουμαν εναντίον Αμβούργου 2013

Ως την «χειρότερη ημέρα» στην καριέρα του Μπάουμαν χαρακτηρίζουν την εμφάνιση του Γερμανού γκολκίπερ, εξαιτίας της εμφάνισης του στο ματς με το Αμβούργο το 2013. Ο τερματοφύλακας της Φράιμπουργκ ήταν υπεύθυνος και για τα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Δεν μπορούσε με τίποτα, να μπλοκάρει την μπάλα ενώ ακόμα και οι τοποθετήσεις του ήταν αποτυχημένες.

7. Σταν βαν ντεν Μπούις εναντίον Αντερλεχτ 1995

Ο Βέλγος στην αναμέτρηση εναντίον της Αντερλεχτ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Οχι για την ομάδα αλλά για την αντίπαλη καθώς σκόραρε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία αυτογκόλ σε ένα παιχνίδι με ήττα 3-2 από τον Άντερλεχτ.

6. Στίβεν Τζέραρντ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2015

Το τελευταίο ντέρμπι του Στίβεν Τζέραρντ, με τη φανέλα της Λίβερπουλ δεν ήταν και ότι καλύτερο για τον αρχηγό των «Reds». Κόντρα στη Γιουνάιτεντ πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο ημίχρονο και σε 38 δευτερόλεπτα κατάφερε να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, για πάτημα στον Ερέρα.

5. Τζόναθαν Γουόλτερ εναντίον Τσέλσι 2013

Ακόμα ένα παιχνίδι στην Premier League, είχε αρνητικό πρωταγωνιστή. Αυτή τη φορά στο ματς της Στόουκ με την Τσέσι, ο Γουόλτερ ήταν παίκτης κλειδί όχι για την ομάδα του αλλά για τους «μπλε». Αθελα του έστειλε την μπάλα στο πλεκτό της εστίας της ομάδας του ενώ απέτυχε να σκοράρει και από την άσπρη βούλα.

4. Νταβίντ Λουίζ εναντίον Γερμανίας 2014

Βραζιλία-Γερμανία 1-7, το πιο σοκαριστικό σκορ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και η κωμική άμυνα της σελεσάο έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτόν τον διασυρμό, στο πλαίσιο του ημιτελικού για του Μουντιάλ 2014. Ο Νταβίντ Λουίς ίσως ήταν από τους χειρότερους του ματς, μη μπορώντας να αντιδράσει αλλά και αποσοβήσει κανέναν κίνδυνο για την ομάδα του.

3.Τζόναθαν Γούντγκεϊτ εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο 2005

Το χειρότερο ντεμπούτο στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η απόκτηση του Γούντγκέϊτ προκάλεσε έντονες ανησυχίες στους φίλους της Ρεάλ και ειδικά όταν τον είδαν στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της «Βασίλισσας» κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Μαδριλένοι έπρεπε να περιμένουν ένα χρόνο για να δούνε το ντεμπούτο του Γούντγκέϊτ, καθώς οι τραυματισμοί τον ταλαιπωρούσαν για αρκετό διάστημα. Εν τέλει στο πρώτο ματς τον είδαν όχι μόνο να πετυχαίνει αυτογκόλ αλλά και να αποβάλλεται από το παιχνίδι.

2. Μάρτιν Παλέρμο εναντίον Κολομβίας 1999

Τρία χαμένα πέναλτι σε ένα παιχνίδι δεν έχει ξαναγίνει! Ο Παλέρμο κατάφερε να αστοχήσει σε τρεις εκτελέσεις πέναλτι στο ματς την Κολομβία το 1999 για το Κόπα Αμέρικα. Για την ιστορία η Αργεντινή γνώρισε την ήττα με 3-0 και μεγάλο ρόλο έπαιξε η άθλια εμφάνιση του Παλέρμο σε εκείνο το ματς.

1. Λόρις Κάριους εναντίον Ρεάλ 2018

Η καριέρα του Κάριους στιγματίστηκε από τον τελικό της Λίβερπουλ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, για το Champions League τη σεζόν 2017-18. Ξεκίνησε δυναμικά το ματς, λέγοντας εντυπωσιακά «όχι» σε σουτ του Μπενζεμά. Λίγο αργότερα, ο Γάλλος στράικερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του πορτιέρε των «Reds». Ο Κάριους προσπάθησε να δώσει πάσα με το χέρι σε συμπαίκτη του αλλά ο Μπενζεμά απλά τέντωσε την μπάλα και την έσπρωξε στα δίχτυα. Ο εφιάλτης του Γερμανού συνεχίστηκε και έπειτα. Ο Μπέιλ εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια και είδε να γίνεται το 3-1. Η συγκεκριμένη εμφάνιση στιγμάτισε την καριέρα του Κάριους.

 

Τελευταία Νέα