Ινφαντίνο: «Ανεύθυνο να ξαναρχίσει η σεζόν τόσο νωρίς»

Gazzetta team
Ινφαντίνο: «Ανεύθυνο να ξαναρχίσει η σεζόν τόσο νωρίς»

bet365

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο τόνισε την ανευθυνότητα μιας ενδεχόμενης απόφασης να ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις σύντομα, αν δεν είναι 100% ασφαλές.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τα σενάρια για επανέναρξη της Bundesliga στις αρχές Μαΐου έχουν δώσει αισιοδοξία για επιστροφή της δράσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως, ο Τζιάνι Ινφαντίνο προειδοποιεί τις Λίγκες και την UEFA για οποιαδήποτε απόφαση λάβουν.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, μίλησε μέσω της RFEF και στάθηκε στην αυξημένη ανευθυνότητα να αρχίσουν ξανά οι διοργανώσεις, χωρίς να υπάρχε 100% ασφάλεια εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού.

«Ο κύριος στόχος, οι αρχές μας, αυτές που εφαρμόζουμε στις διοργανώσεις μας και καλούμε όλους να ακολουθήσουν, είναι η υγεία πάνω από όλα. Δεν αξίζει να ρισκάρουμε την ανθρώπινη ζωή για κανένα παιχνίδι, καμία διοργάνωση. Θα ήταν περισσότερο από ανεύθυνο να ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις αν δεν είναι 100% ασφαλές. Αν πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, θα περιμένουμε».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED