Κορονοϊός - Ετό: «Π@@@@@ς γιοι, η Αφρική δεν είναι παιδική χαρά»

Gazzetta team
Κορονοϊός - Ετό: «Π@@@@@ς γιοι, η Αφρική δεν είναι παιδική χαρά»

bet365

Η κουβέντα δύο τηλεοπτικών σχολιαστών αναφορικά με το εμβόλιο του κορονοϊού και τις δοκιμές που πρέπει να γίνουν στην Αφρική προκάλεσε την οργή του Σαμουέλ Ετό, με τον Καμερουνέζο να περνά άμεσα στην αντεπίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Απασφάλισε ο Σαμουέλ Ετό στο άκουσμα μιας τηλεοπτικής συζήτησης με θέμα τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, στα παράθυρα της εκπομπής μίλησαν ο υπεύθυνος της εντατικής μονάδας θεραπείας σε νοσοκομείο του Παρισιού και ένας ακόμη καθηγητής, οι οποίοι ανέπτυξαν την ιδέα τους για το εμβόλιο της φυματίωσης και το κατά πόσο μπορεί να φανεί χρηστικό για τον Covid-19, προτρέποντας να γίνουν νέες δοκιμές στην Αφρική.

Αυτές οι δηλώσεις εξόργισαν τον παλαίμαχο Καμερουνέζο στράικερ, ο οποίος απάντησε άμεσα μέσω facebook με «σκληρά» λόγια:

«Π@@@@@@ς γιοι, είστε σκ@@ά, η Αφρική δεν είναι παιδική χαρά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ετό πάνω από το βίντεο που αναδημοσίευσε, ενώ τα επικριτικά σχόλια προς τους σχολιαστές προέκυψαν κι από άλλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ολιβιέ Ντακούρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα