Ο σωσίας του Ροναλντίνιο έχει σουξέ!

Gazzetta team
Ο σωσίας του Ροναλντίνιο έχει σουξέ!

bet365

Ο Ρόμπσον, τον οποίο χρησιμοποιεί ο Ροναλντίνιο ως σωσία του, έχει μεγαλύτερη ζήτηση, τώρα που ο αυθεντικός είναι στην φυλακή.

Ο Ροναλντίνιο συμπλήρωσε πάνω από είκοσι μέρες σε φυλακή της Ασουνσιόν (Παραγουάη), όπου κρατείται προληπτικά, επειδή εισήλθε στην χώρα με πλαστό διαβατήριο. Και, μπορεί να παρηγορείται παίζοντας μπάλα, αλλά ο 40χρονος πλέον Βραζιλιάνος περιμένει πως και πως να αποφυλακιστεί.

Το γεγονός, πάντως, ότι ο «Ρόνι» έχει... εξαφανιστεί εσχάτως από τον χάρτη, έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στην Βραζιλία επάνω στον σωσία του, Ρόμπσον! «Όλες οι ιστοσελίδες μιλάνε περισσότερο για εμένα, απ' ότι για τον Ροναλντίνιο» λέει ο ίδιος.

Ο Ρόμπσον, ο οποίος προσθέτει αστειευόμενος ότι η δημοτικότητά του ανέβηκε μετά την περιπέτεια του Ροναλντίνιο, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Εξαιτίας του κορονοϊού, μάλιστα, ακυρώθηκε μια εμφάνιση που είχε κανονίσει να κάνει στην... Παραγουάη! Εκεί, δηλαδή, όπου ο Ροναλντίνιο δεν θα θελήσει να πάει ποτέ ξανά, όταν αποφυλακιστεί.

 

Τελευταία Νέα