Ο σωσίας του Ροναλντίνιο έχει σουξέ!

Gazzetta team
Ο σωσίας του Ροναλντίνιο έχει σουξέ!

bet365

Ο Ρόμπσον, τον οποίο χρησιμοποιεί ο Ροναλντίνιο ως σωσία του, έχει μεγαλύτερη ζήτηση, τώρα που ο αυθεντικός είναι στην φυλακή.

Ο Ροναλντίνιο συμπλήρωσε πάνω από είκοσι μέρες σε φυλακή της Ασουνσιόν (Παραγουάη), όπου κρατείται προληπτικά, επειδή εισήλθε στην χώρα με πλαστό διαβατήριο. Και, μπορεί να παρηγορείται παίζοντας μπάλα, αλλά ο 40χρονος πλέον Βραζιλιάνος περιμένει πως και πως να αποφυλακιστεί.

Το γεγονός, πάντως, ότι ο «Ρόνι» έχει... εξαφανιστεί εσχάτως από τον χάρτη, έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στην Βραζιλία επάνω στον σωσία του, Ρόμπσον! «Όλες οι ιστοσελίδες μιλάνε περισσότερο για εμένα, απ' ότι για τον Ροναλντίνιο» λέει ο ίδιος.

Ο Ρόμπσον, ο οποίος προσθέτει αστειευόμενος ότι η δημοτικότητά του ανέβηκε μετά την περιπέτεια του Ροναλντίνιο, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Εξαιτίας του κορονοϊού, μάλιστα, ακυρώθηκε μια εμφάνιση που είχε κανονίσει να κάνει στην... Παραγουάη! Εκεί, δηλαδή, όπου ο Ροναλντίνιο δεν θα θελήσει να πάει ποτέ ξανά, όταν αποφυλακιστεί.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED