Κορονοϊός: Χείρα βοηθείας πέντε δισ. ευρώ της FIFA στο ποδόσφαιρο

Gazzetta team
Κορονοϊός: Χείρα βοηθείας πέντε δισ. ευρώ της FIFA στο ποδόσφαιρο

bet365

Η FIFA δημιουργεί υπέρ - ταμείο που στοχεύει να μαζέψει πέντε δισεκατομμύρια ευρώ για να στηρίξει ομοσπονδίες και ομάδες που θα χρειαστούν βοήθεια.

Σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή (και) για το ποδόσφαιρο λόγω κορονοϊού, η FIFA καλείται να δείξει και εμπράκτως ότι στηρίζει το άθλημα από το οποίο γεμίζουν, όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, τα ταμεία της.

Σύμφωνα με τους «New York Times», λοιπόν, η διεθνής συνομοσπονδία προχωρά στην δημιουργία ενός υπέρ - ταμείου, το οποίο θα στηρίξει ομοσπονδίες και ομάδες που θα χρειαστούν βοήθεια, λόγω της οικονομικής κρίσης που προκαλεί η εξάπλωση του ιού Covid-19.

Η ίδια, η οποία δώρισε δέκα εκατομμύρια ευρώ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), θα βάλει ένα σημαντικό μέρος των 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχει στο ταμείο της και ελπίζει το ποσό να φτάσει έως τα πέντε δισεκατομμύρια, με την βοήθεια χορηγών, τηλεοπτικών δικτύων και συνομοσπονδιών.

Στόχος του υπέρ - ταμείου είναι τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν απ' όσους έχουν τώρα ανάγκη, με την δέσμευση όμως να επιστραφούν μετά από κάποια χρόνια και εφόσον, στο μεταξύ, όλα έχουν γυρίσει στην... κανονικότητα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED