Ζλάταν: Ο πρώτος... βρυχηθμός στο MLS και η γκολάρα στο ντέρμπι! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ζλάταν: Ο πρώτος... βρυχηθμός στο MLS και η γκολάρα στο ντέρμπι! (vid)

bet365

Πέρασαν δυο χρόνια από την ημέρα που ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδειξε και στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ γιατί είναι λιοντάρι και πέτυχε τρομερό γκολ στο πρώτο, ιστορικά, ντέρμπι του Λος Άντζελες!

Ο Ζλάταν κατέκτησε και το MLS. Έγινε ξεκάθαρο αυτό. Πήγε, είδε, κυριάρχησε, σκόραρε, πανηγύρισε, κέρδισε νέους θαυμαστές και έφυγε αφήνοντας το ποδόσφαιρο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού πολύ πιο φτωχό. «Γυρίστε ξανά στο μπέιζμπολ» είπε αποχωρώντας από το Λ.Α. και η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα θα βιώσουν στην λαμπερή πολιτεία στιγμές... Ζλάταν.

Ο Ιμπραΐμοβιτς, σαν σήμερα, 31 Μαρτίου του 2018, έκανε ντεμπούτο στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ με τη φανέλα των Γκάλαξι στο πρώτο, ιστορικά, ντέρμπι με την Los Angeles FC και έβαλε την υπογραφή του με απίθανο γκολ από 40 μέτρα, για να χαρίσει τεράστια νίκη με το τελικό 4-3, αν και η ομάδα του είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-0!

«Ο κόσμος φώναζε “θέλουμε τον Ζλάταν”» είχε πει μετά από εκείνο το ματς στο οποίο πέρασε με αλλαγή στο 71ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης και τη μπάλα πάνω του, ο Ζλάταν δεν το σκέφτηκε καν. Έδρασε... ενστικτωδώς. Όπως το λιοντάρι. Είχε φτάσει η ώρα του... βρυχηθμού του. Και αυτός ακούστηκε παντού! Έκανε θόρυβο! Ακόμα πιο μετά πήρε θέση στην περιοχή και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, μέσα σε... πανζουρλισμό!

«Να συστηθώ... Ιμπραΐμοβιτς... Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς» είπε στο αμερικανικό κοινό...

 

Τελευταία Νέα