Κορονοϊός: Η σύλληψη του Σολάνο! (vid)

Κορονοϊός: Η σύλληψη του Σολάνο! (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η σύλληψη του Σολάνο! (vid)

bet365

Το βίντεο της σύλληψης του άλλοτε μέσου της ΑΕΛ, Νολμπέρτο Σολάνο, ο οποίος «ντρίμπλαρε» την καραντίνα και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη. Σε κίνδυνο η θέση του στην εθνική ομάδα του Περού.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Ξινό μπορεί να βγει στον Νολμπέρτο Σολάνο το πάρτι στο οποίο συμμετείχε, εν μέσω καραντίνας (και) στο Περού, λόγω του κορονοϊού. Ο παλαίμαχος μέσος, ο οποίος το 2008 φόρεσε για 17 παιχνίδια την φανέλα της ΑΕΛ, κινδυνεύει να χάσει την θέση του ως βοηθού ομοσπονδιακού προπονητή του Ρικάρντο Γκαρέκα στην εθνική ομάδα της χώρας.

«Ζητώ συγνώμη για ό, τι έκανα» είπε αφότου αφέθηκε ελεύθερος ο 45χρονος Σολάνο, ο οποίος την στιγμή της σύλληψής του κρατούσε τον μικρό γιο του στην αγκαλιά του και υποστήριζε ότι απλώς είχε πάει να φάει στο σπίτι μιας γειτόνισσας! Τα παράπονα των γειτόνων, όμως, ότι έκαναν πολύ θόρυβο, έφερε την αστυνομία στο σπίτι...

Μαζί με τον Σολάνο συνελήφθη και ο επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πάμπλο Σεγάρα, ο νεότερος αδελφός του οποίου, Κάρλος, έπαιξε το 2006 για λίγα ματς στην Ελλάδα με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία Νέα