Λουτσέσκου για κορονοϊό: «Το αντιμετωπίζω σαν να κάνω διακοπές»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Λουτσέσκου για κορονοϊό: «Το αντιμετωπίζω σαν να κάνω διακοπές»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιέγραψε πως περνάει τον χρόνο του στο σπίτι του στο Ριάντ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ρουμάνος τεχνικός αντιμετωπίζει με τον δικό του τρόπο τη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί παγκοσμίως από τον κορονοϊό.

Όπως τόνισε, περνάει πολύ χρόνο διαβάζοντας τον διεθνή αθλητικό Τύπο, ενώ ενημερώνεται για θέματα που αφορούν την προπονητική. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει όσο πιο αισιόδοξα μπορεί την κατάσταση σημειώνοντας πως πρόκειται για μια μορφή αναγκαστικών διακοπών.

«Έχοντας περάσει η πρώτη εβδομάδα, λέω πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Το πρωί πίνω τον καφέ μου και διαβάζω άρθρα αθλητικών εφημερίδων απ' όλο τον κόσμο. Το απόγευμα μελετώ επαγγελματικά άρθρα, τακτικές αναλύσεις, προγράμματα προπονητικής και νέες ασκήσεις.

Προσπαθώ να αφομοιώσω ότι χρειάζεται. Είναι αναγκαίος αυτός ο χρόνος για να φρεσκάρω το μυαλό μου. Το ήθελα πραγματικά. Το απόγευμα χαλαρώνω διαβάζοντας.

Είναι μια περίοδος που είμαστε όλοι αναγκασμένοι να ανταποκριθούμε. Στη ζωή υπάρχουν καταστάσεις και στιγμές όπου πρέπει να αντιδρούμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου πως πρόκειται για διακοπές, μολονότι δεν είναι οι ιδανικές διακοπές που θα ήθελα. Αυτό με βοηθάει να βλέπω με αισιοδοξία την κατάσταση. Στη Ρουμανία μου λείπουν περισσότερο οι γάτες και τα κουνέλια μου».

Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την συμπλήρωση 22 αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα