Σκόκο: Νιούελς ή... Ισπανία;

Σκόκο: Νιούελς ή... Ισπανία;

Gazzetta team
Σκόκο: Νιούελς ή... Ισπανία;

bet365

Ο Νάτσο Σκόκο σκέφτεται να επιστρέψει στη Νιούελς Ολντ Μπόις για να κλείσει την καριέρα του, αλλά το ενδιαφέρον ισπανικής ομάδας τον βάζει σε δεύτερες σκέψεις.

Το συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο με την Ρίβερ Πλέιτ λήγει στις 30 Ιουνίου και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα ανανεωθεί. «Μου φαίνεται ότι ο Σκόκο θέλει να γυρίσει στη Νιούελς Ολντ Μπόις» υποστήριξε ο προπονητής της Ρίβερ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, για τον 34χρονο άλλοτε επιθετικό της ΑΕΚ, τον οποίο πράγματι θέλουν στην παλιά του ομάδα.

Και, παρ' ότι ο «υδραυλικός» Νάτσο θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, εσχάτως προέκυψε ενδιαφέρον από ομάδα της Ισπανίας, το οποίο τον βάζει σε σκέψεις, αφού δεν έχει δοκιμάσει ποτέ την εμπειρία της La Liga.

Απ' ότι λένε οι πληροφορίες δεν πρόκειται για μια από τις «μεγάλες» ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά ούτε και από αυτές που κάθε χρόνο παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Εφόσον, λοιπόν, αποφασίσει να δοκιμάσει (ξανά) στο εξωτερικό, ο Σκόκο θα έχει παίξει σε άλλες έξι χώρες, εκτός από την Αργεντινή: Μεξικό (Πούμας), Ελλάδα (ΑΕΚ), Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Αλ Αΐν), Βραζιλία (Ιντερνασιονάλ), Αγγλία (Σάντερλαντ) και Ισπανία.

 

Τελευταία Νέα