Απίστευτο κι όμως αληθινό, ομάδα στην Κίνα πωλείται... δωρεάν!

Gazzetta team
Απίστευτο κι όμως αληθινό, ομάδα στην Κίνα πωλείται... δωρεάν!

bet365

Η ομάδα από την Κίνα, Τιεντζίν Τσουαντζιάν ΦΚ αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα. Το 2019 έπρεπε να αλλάξει όνομα εξαιτίας μιας κρίσης με πρώην ιδιοκτήτες της ομάδας Τσουαντζιάν, οι οποίοι ήταν μέρος εθνικού σκανδάλου.

Από τότε, ο τοπικός ποδοσφαιρικός σύλλογος ψάχνει για έναν νέο κατάλληλο ιδιοκτήτη ο οποίος θα αναλάβει τα χρέη του συλλόγου. Βέβαια, το αξιοσημείωτο είναι πως οι άνθρωποι της Τιεντζίν θέλουν χρήματα μόνο για την εξόφληση των χρεών. Επειτα μπορεί οποιοσδήποτε να αγοράσει τον σύλλογο χωρίς κόστος.

Η διοίκηση από την πλευρά της τόνισε: "Η ομάδα έφτασε σε μια κρίσιμη στιγμή και για να διατηρήσει τη σκληρή θέση στην Κινεζική Σούπερ Λιγκ, μετά από προσεκτικές σκέψεις, πήραμε μία δύσκολη απόφαση. Θα δώσουμε το 100% του συλλόγου, δωρεάν".

Εχουν κυκλοφορήσει φήμες, πως ο σύλλογος από τη νέα σεζόν θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Κίνας. Ο κόουτς όμως της Τιεντζίν, Γουέφενγκ, φρόντισε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

"Τέτοιες φήμες είναι αστείες και ασεβείς για τους παίκτες που προσπάθησαν τόσο σκληρά την περασμένη σεζόν. Η ομάδα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αλλά μπορούν να επιλυθούν. Κάποιοι αμφισβητούν γιατί δεν υπογράψαμε νέους παίκτες. Δεν υπάρχει κανόνας ότι μια ομάδα πρέπει να υπογράψει κάποιον κατά τη διάρκεια των μεταγραφών. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της προβλήματα, αυτό είναι φυσιολογικό, αυτό δε σημαίνει ότι ο σύλλογος δεν έχει μέλλον", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τη στιγμή όπου ο προπονητής λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους παίκτες, ήδη έχουν αποχωρήσει 13. Στο ρόστερ, βρίσκεται και ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο, Λεονάρντο ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν στη χώρα μας, με τα χρώματα της ΑΕΚ.

 

Τελευταία Νέα