Το συγκινητικό μήνυμα του Γκώνια στη Γουάντι Ντέγκλα!

Το συγκινητικό μήνυμα του Γκώνια στη Γουάντι Ντέγκλα!

bet365

O Τάκης Γκώνιας πριν από περίπου τρεις εβδομάδες έλυσε την συνεργασία του με την Γουάντο Ντέγκλα και φρόντισε να αποχαιρετήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τον αιγυπτιακό σύλλογο.

Ο 48χρονος τεχνικός, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο του συλλόγου από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι τον περασμένο μήνα, εξελίχθηκε σε ένα από τους πιο δημοφιλείς προπονητές στην βορειοαφρικανική χώρα κερδίζοντας τον σεβασμό όλων.

Ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στους πρώην παίκτες του, αλλά και την διοίκηση της Γουάντι Ντέγκλα τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να συνεργαστώ με την μεγάλη και όμορφη οικογένεια της Γουάντι Ντέγκλα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και ειδικά την οικογένεια του Μαγκέντ Σάμι.

Είμαι πολύ περήφανος και τυχερός που ήμουν προπονητής σας. Κατάφερα να βάλω τα δικά μου στοιχεία στο παιχνίδι μας και έλαβα σεβασμό από όλους τους αντιπάλους μας. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που κάθε μέρα υπήρχε ένα μεγάλο χαμόγελο στα πρόσωπα σας. Σας εύχομαι ότι καλύτερο.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους Αιγύπτιους και θέλω να ξέρετε ότι σκοπεύω να αφήσω την σφραγίδα μου προτού φύγω από αυτή την όμορφη χώρα που μου έδωσε τόση αγάπη και σεβασμό. Θα είναι χαρά μου να σας ξαναδώ στο γήπεδο».

 

Τελευταία Νέα