Ινφαντίνο για κοροναϊό: «Σημαντικότερη η υγεία από το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Ινφαντίνο για κοροναϊό: «Σημαντικότερη η υγεία από το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο, εξήγησε ότι τα πάντα είναι στον αέρα αυτή τη στιγμή και ότι περισσότερο από το παιχνίδι, πρέπει να μας απασχολεί η παγκόσμια υγεία.

Στην Ιταλία τα περισσότερα ματς θα γίνουν χωρίς οπαδούς. Στην Ελβετία αναβλήθηκε η αγωνιστική. Γενικότερα ο ποδοσφαιρικός κόσμος συντονίζεται με την παγκόσμια ανησυχία για τον κοροναϊό. Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχτεί αγωνιστικά η σεζόν και εάν θα διεξαχθεί ακόμα και το EURO τον ερχόμενο Ιούνιο, με την Ιταλία (Ρώμη) να είναι μάλιστα η πρώτη χώρα που θα υποδεχτεί τη διοργάνωση.

Για το ανησυχητικό ζήτημα πήρε θέση ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο, εξηγώντας το αυτονόητο, πως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η δημόσια υγεία και όχι το παιχνίδι: «Η υγεία των ανθρώπων είναι αυτό που μας απασχολεί περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Οσον αφορά τους αγώνες και τις διοργανώσεις, δεν θα απέκλεια τίποτα αυτή τη στιγμή. Οφείλουμε τη δεδομένη στιγμή να αξιολογήσουμε την κατάσταση, πάντα σε συνεργασία με τις Αρχές και τις κυβερνήσεις.

 

Τελευταία Νέα