Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Του προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο η Αλ Αχλί!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Του προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο η Αλ Αχλί!

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Αλ Αχλί για την θέση του προπονητή στον σύλλογο από την Σαουδική Αραβία!

Build A Bet στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η ομάδα από την Τζέντα πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Ελβετό Κρίστιαν Γκρος.

Ο τελευταίος ανέλαβε για τρίτη φορά στην καριέρα του την Αλ Αχλί, όμως παρότι βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας λιγότερο από τέσσερις μήνες, όπως όλα συνηγορούν θα αποχωρήσει και επίσημα.

Η Αλ Αχλί έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία πέντε ματς με συνέπεια να μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αλ Χιλάλ, του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι άνθρωποι της ομάδας από την Σαουδική Αραβία σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχουν ήδη προκρίνει την περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσφέροντας του συμβόλαιο που ξεπερνά τα 2.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αλ Αχλί αγωνίζεται εδώ και περίπου ένα μήνα ο Μάρκο Μάριν με τον οποίο ο 49χρονος προπονητής συνεργάστηκε στους πρωταθλητές Σερβίας.

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου αφού κατέκτησε δύο σερί πρωταθλήματα και οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα στη φάση των ομίλων του Champions League ισάριθμες φορές αποφάσισε έπειτα από 2,5 χρόνια να εγκαταλείψει τον πάγκο της ομάδας, όντας στην κορυφή.

 

Τελευταία Νέα