ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ πολιορκεί Αγουέρο

Η Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ πολιορκεί Αγουέρο

Η Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ πολιορκεί Αγουέρο

Επαφές με την πλευρά του Σέρχιο Αγουέρο φέρεται να έχει ανοίξει η νεοσύστατη Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, επιθυμώντας να αποκτήσει τον Αργεντίνο φορ μετά τη λήξη του συμβολαίου του το 2021.

Κοιτάζει ψηλά με το... καλημέρα σε μεταγραφικούς στόχους η Ίντερ Μαϊάμι. Ο νεοσύστατος σύλλογος με ιδιοκτήτη τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που θα παίξει για πρώτη φορά στο MLS φέτος, έχει ήδη επικοινωνήσει με την πλευρά του Κουν Αγουέρο, ο οποίος αποτελεί τον Νο1 στόχο για την γιγάντωση του brand των... Νερατζούρι του αμερικανικού νότου.

Όλα αυτά προκύπτουν από το δημοσίευμα της «Sun», με τις πληροφορίες να υποδεικνύουν ενδεχόμενο deal μετά την λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του στην Μάντσεστερ Σίτι, το καλοκαίρι του 2021.

Φυσικά, ο Αργεντίνος παγκοσμίας κλάσης φορ δεν έχει δείξει τάσεις φυγής από το «Etihad» και βρίσκεται σε συζητήσεις για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για έναν χρόνο. Έτσι, εκείνος πρόκειται να ορίσει την τύχη της φημολογούμενης υπόθεσης με την απόφαση που θα πάρει τους επόμενους μήνες.

Σημειώνεται ότι η Ίντερ Μαϊάμι έχει στα υπόψιν της και τον Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από τους Πολίτες στο τέλος της σεζόν ως ελέυθερος.