Ο Βερόν «ψήνει» Ινιέστα για Εστουδιάντες

Ο Βερόν «ψήνει» Ινιέστα για Εστουδιάντες

Gazzetta team
Ο Βερόν «ψήνει» Ινιέστα για Εστουδιάντες

bet365

Τον Αντρές Ινιέστα προσπαθεί να πείσει ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν για να γίνει παίκτης της Εστουδιάντες, παραδεχόμενος ότι έχουν ξεκινήσει επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Την «στρατολόγηση» των βετεράνων της Μπαρτσελόνα έχει βάλει στόχο ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στην Εστουδιάντες.

Ο παλαίμαχος άσος και πρόεδρος του αργεντίνικου συλλόγου, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Χαβιέρ Μασεράνο, έχει αρχίσει το... ψηστήρι και στον Άντρες Ινιέστα, προκειμένου να μετακομίσει στην Λα Πλάτα.

Όπως δήλωσε στην «Oral Deportiva», ο Βερόν παραδέχθηκε ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει ως επίσημη διαπραγμάτευση, υποννοώντας έτσι πως υπάρχει δρόμος ακόμα.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο μόνο αβέβαιο δεν δείχνει, αφού ο 35χρονος Ισπανός αρτίστας διανύει ήδη την δεύτερη σεζόν στην ιαπωνική Βίσελ Κόμπε και μπορεί να σμίξει ξανά με παλιούς του γνώριμους, αφού εκτός του Μασεράνο, προπονητής της Εστουδιάντες είναι ο Γκάμπριελ Μιλίτο, με τον οποίο συνυπήρξε στους Μπλαουγκράνα από το 2007 ως το 2011.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα