ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ριβάλντο για Πακετά: «Δεν γίνεται να είναι το Νο10 της Βραζιλίας»

Ριβάλντο για Πακετά: «Δεν γίνεται να είναι το Νο10 της Βραζιλίας»

Ριβάλντο για Πακετά: «Δεν γίνεται να είναι το Νο10 της Βραζιλίας»

Ο "Ρίμπο" παρακολούθησε το φιλικό της Βραζιλίας με την Αργεντινή και έγινε έξαλλος βλέποντας ότι η φανέλα με το Νο10 δόθηκε στον Πακετά.

Προκριματικά Euro με Novi Specials & ενισχυμένες αποδόσεις (21+)

Σελεσάο και Αλμπισελέστε αναμετρήθηκαν την Παρασκευή σε φιλικό αγώνα, με τους Αργεντίνους να παίρνουν τη νίκη. Αυτό που εκνεύρισε τον Ριβάλντο, όμως, δεν ήταν η ήττα αλλά το πού δόθηκε η φανέλα που φορούσε κάποτε ο ίδιος και όχι μόνο. 

«Είδα το ματς της Βραζιλίας με την Αργεντινή και ήταν πολύ λυπηρό να συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί στη φανέλα με το Νο10. Την έδωσαν στον Πακετά... Το 10 της Βραζιλίας είναι μια φανέλα που σέβεται όλος ο κόσμος, δε γίνεται αυτή η φανέλα να κάθεται στον πάγκο ή να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο. Είναι μια φανέλα που την έχουν φορέσει και τιμήσει ο Πελέ, ο Ριβελίνο, ο Ζίκο, ο Κακά, ο Ροναλντίνιο, εγώ, ο Νεϊμάρ...», είπε αρχικά ο Ριβάλντο και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.

«Δεν πρέπει, βέβαια, να τα βάζουμε με τον Πακετά αλλά με το τεχνικό τιμ, με αυτόν που πήρε αυτή την απόφαση, γιατί ξέρουν το βάρος αυτής της φανέλας και μπορεί να κάψουν έναν 22χρονο που ίσως έχει σπουδαίο μέλλον με την εθνική Βραζιλίας. Καλά έκανε ο προπονητής και προστάτεψε τον Ροντρίγκο, ο οποίος τα πάει πολύ καλά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα έπρεπε να κάνει το ίδιο και με τον Πακετά, αποφεύγοντας να του δώσει το Νο10».

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.