Αποθεωτική υποδοχή για Μαραντόνα στο Μεξικό (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Αποθεωτική υποδοχή για Μαραντόνα στο Μεξικό (pics)

bet365

Φωνάζοντας «σε ευχαριστούμε Χρυσέ Θεέ, καλωσήρθες», υποδέχθηκαν οι οπαδοί της Dorados τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μεξικό, στην... επανεκκίνηση της προπονητικής καριέρας του Αργεντινού θρύλου.

Έπειτα από ένα μικρό πέρασμα από την προεδρία της Ντιναμό Μπρεστ στη Λευκορωσία, ο Μαραντόνα επέλεξε να καθίσει ξανά σε πάγκο ομάδας και θα το κάνει στη δεύτερη κατηγορία του ποδοσφαίρου του Μεξικό με τη Dorados de Sinaloa.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο νέος προπονητής της ομάδας αφίχθη στην πόλη όπου θα διαμείνει για το... προσεχές διάστημα και οι οπαδοί της νέας του ομάδας του επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή. «Καλωσήρθες Θεέ μας...» φώναζαν και τον πολιόρκησαν για μια φωτογραφία κι ένα αυτόγραφο, ωστόσο, ο Μαραντόνα δεν ασχολήθηκε καθόλου μ' εκείνους...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός σύλλογος φέρεται ν' ανήκει σε ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί για εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών στο Μεξικό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα