Μπεργκ: «Είχα προτάσεις από την Ελλάδα…»

Μπεργκ: «Είχα προτάσεις από την Ελλάδα…»

Μπεργκ: «Είχα προτάσεις από την Ελλάδα…»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ αποφάσισε να πει «όχι» στις προτάσεις που είχε και από την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι παραμένοντας για ακόμη ένα χρόνο στην Αλ Αϊν.

Σημείωσε ο Τζέκο το πρώτο γκολ στο Ρόμα – Αταλάντα; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Είμαι σ’ ένα καλό κλαμπ και έχω ένα καλό συμβόλαιο’, υποστήριξε ο Σουηδός επιθετικός, το όνομα του οποίου απασχόλησε και αυτό το καλοκαίρι αρκετές ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και ελληνικών συλλόγων, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet».

Ο Μάρκους Μπεργκ επιβεβαίωσε πως είχε προτάσεις από την Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να είναι μια από τις ομάδες, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, που είχε προσεγγίσει τον Ιούλιο τον μάνατζέρ του.

«Υπήρξαν διάφορες προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες και κάποιες από την Ελλάδα που έδειξαν ενδιαφέρον. Ομως, είμαι σε ένα καλό κλαμπ και έχω ένα επίσης ένα καλό συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο. Επομένως, δεν πέρασε καθόλου από η σκέψη από το μυαλό μου να αλλάξω ομάδα αυτό το καλοκαίρι», υποστήριξε ο 32χρονος επιθετικός, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Κάιρο με την ομάδα της Αλ Αϊν.

Μάλιστα στις δηλώσεις του ο Μπεργκ δεν έδειξε διατεθειμένος να επιστρέψει στην πρώτη του ομάδα την Γκέτεμποργκ, αν και όπως συνέβη στην περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αρκετοί φίλοι της σουηδικής ομάδας ζητούσαν την επιστροφή του. Μπορεί αυτό να συμβεί με το τέλος του συμβολαίου του στην ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Είναι δύσκολο να προγραμματίζεις και να κοιτάζεις τόσο μακριά. Είμαστε καλά στο εξωτερικό τόσο καιρό, θα δούμε ποιες είναι οι επιλογές μας τότε και ποια θα είναι η καλύτερη κατάσταση για την οικογένεια μου», απάντησε ο Σουηδός επιθετικός.

 

Τελευταία Νέα