ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Χωρίς Μέσι και τους παλιούς η Αργεντινή, μέσα ο Ικάρντι

Χωρίς Μέσι και τους παλιούς η Αργεντινή, μέσα ο Ικάρντι

Χωρίς Μέσι και τους παλιούς η Αργεντινή, μέσα ο Ικάρντι

Εκτός Αλμπισελέτσε έμεινε τελικά ο Λιονέλ Μέσι για τα φιλικά με Γουατεμάλα, Κολομβία. Το ίδιο και οι Ιγουαΐν, Αγουέρο, Ντι Μαρία, Μπανέγα, Οταμέντι, Μπίλια. Ολική ανανέωση και μέσα οι επιθετικοί της Ιντερ.

Είχε κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες ότι ο Λιονέλ Μέσι είχε εξηγήσει στον Λιονέλ Σκαλόνι (σ.σ.: υπηρεσιακός αντικαταστάτης του Χόρχε Σαμπάολι) πως δεν ήθελε να κληθεί για τα τρία φιλικά του 2018 και ότι δεν έχει πάρει ακόμα τις αποφάσεις για το τι θα κάνει γενικά με την Εθνική. Ωστόσο, η λίστα που παρουσίασε ο προσωρινός εκλέκτορας της Αλμπισελέστε, προκάλεσε τεράστια εντύπωση.

Εκτός του Μασεράνο που αποσύρθηκε επισήμως, δεν συμπεριλήφθηκαν στην κλήση της Εθνικής και οι Ιγουαΐν, Αγουέρο, Ντι Μαρία, Μπανέγα, Οταμέντι, Μπίλια. Το ρόστερ αποτελείται από πολλούς νεαρούς και στην επίθεση εκτός του Πάουλο Ντιμπάλα, βρίσκονται και οι δύο της Ιντερ, Μάουρο Ικάρντι, Λαουτάρο Μαρτίνες. Η αποστολή αυτή είναι για τα δύο φιλικά με Γουατεμάλα, Κολομβία (7, 11 Σεπτεμβρίου), ενώ θα ακολουθήσει μέσα στη χρονιά ακόμα ένα, το μεγάλο ντέρμπι με την Βραζιλία.