Οι καλύτερες Εθνικές Ομάδες όλων των εποχών (vid)

Gazzetta team
Οι καλύτερες Εθνικές Ομάδες όλων των εποχών (vid)

bet365

Οι συντάκτες του Gazzetta συζητούν για τις κορυφαίες Εθνικές Ομάδες όλων των εποχών και περιμένουν με αγωνία το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας πλησιάζει και η συζήτηση γύρω από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου γίνεται πια... μπροστά στην κάμερα.

Στο Gazzetta.gr θέλουμε να βγάλουμε την καλύτερη εθνική ομάδα όλων των εποχών και η αφορμή είναι ο διαγωνισμός που τρέχει στο virtualsports.gr του ΟΠΑΠ!

Εκεί καλείσαι να λάβεις μέρος σε ένα ταξίδι στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μια ενέργεια που (πέρα από όλα τα άλλα) μπορεί να κάνει την παρακολούθηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας ακόμη πιο ευχάριστη καθώς σου χαρίζει μια τηλεόραση 4K 65’’, ένα Sound bar, ένα Sony PlayStation 4, ένα μίνι ψυγείο, μια ψησταριά BBQ υγραερίου και μια μηχανή ποπ-κορν.

Όπως κατάλαβες το έπαθλο είναι το απόλυτο σετ του κάθε ποδοσφαιρόφιλου!

Έτσι κι εμείς, λοιπόν, αφού ψηφίσαμε τις 5 καλύτερες εθνικές ομάδες, βγάλαμε τις δικές μας 8άδες και αναλύσαμε τις καλύτερες ομάδες που βγήκαν στο Virtual Sports Cup, συζητάμε on camera και για την κορυφαία τετράδα.

Οπότε μην χάνεις χρόνο, μπες και εσύ τώρα στο virtualsports.gr, πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και ψήφισε τον νικητή του κάθε ζευγαριού, μέχρι την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών.

 

Τελευταία Νέα