Πρόβλημα στον ώμο ο Όμπλακ, αμφίβολος για τον «τελικό» με την Ελλάδα!

Gazzetta team
Πρόβλημα στον ώμο ο Όμπλακ, αμφίβολος για τον «τελικό» με την Ελλάδα!

bet365

Ο βασικός τερματοφύλακας της Σλοβενίας, Γιάν Όμπλακ, ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο (έκανε εγχείρηση το 2016) στο ζέσταμα για τον αγώνα με το Κόσοβο και είναι αμφίβολος για τον «τελικό» πρωτιάς με την Ελλάδα στην Ριζούπολη (Τετάρτη 18/11, 21:45).

Άσχημα νέα για την Σλοβενία και ενδεχομένως ευχάριστα για την Ελλάδα. Ο βασικός τερματοφύλακας των Σλοβένων, ο εξαιρετικός Γιάν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο, στο ζέσταμα για το ματς με το Κόσοβο, και έμεινε στον πάγκο, με τον Βιντ Μπέλετς να τον αντικαθιστά.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά ο «τελικός πρωτιάς» με την Ελλάδα είναι σε λιγότερες από 72 ώρες (Τετάρτη 18/11, 21:45) και γι' αυτό καθίσταται αμφίβολος ο Όμπλακ, παίκτης – κλειδί για την ομάδα του Ματίας Κεκ, ειδικά δε για τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ο συγκεκριμένος ώμος, μάλιστα, είναι... επίφοβος, αφού τον Δεκέμβριο του 2016 ο Όμπλακ είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο, ύστερα από μια άσχημη πτώση σε αγώνα με την Βιγιαρεάλ. Έκτοτε, μετά και την αποκατάσταση του τραυματισμού, ο Σλοβένος γκολκίπερ δεν είχε νιώσει ξανά ενοχλήσεις. Μέχρι απόψε τουλάχιστον...

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα