Εθνική: «Καίγεται» η επιλογή της Τούμπας, μέχρι Σάββατο οι εξελίξεις για την έδρα στο Ελλάδα - Σλοβενία!

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: «Καίγεται» η επιλογή της Τούμπας, μέχρι Σάββατο οι εξελίξεις για την έδρα στο Ελλάδα - Σλοβενία!

bet365

Πιο δύσκολο από ποτέ φαντάζει πλέον λόγω των συνθηκών που διαμορφώνονται να γίνει στην Τούμπα το Ελλάδα - Σλοβενία και το αργότερο μέχρι το Σάββατο αναζητείται λύση!
Πλέον θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, εάν όχι απίθανο, να μπορέσει να γίνει στην Τούμπα το Ελλάδα - Σλοβενία στις 18 Νοεμβρίου. Με τις υπάρχουσες συνθήκες και τα όσα ισχύουν η ΕΠΟ αναζητά ξανά λύση με χρονικό ορίζοντα έως το Σάββατο για να ενημερώσει σχετικά την UEFA. Η κατάσταση πάντως μόνο εύκολη δεν είναι από κάθε άποψη και αναζητάται λύση εδώ και τώρα... Η Ελλάδα πριν τη Σλοβενία βέβαια έχει να μεταβεί στη Μολδαβία για το πρώτο χρονικά εκ των δύο ματς στο Nations League στις 15 Νοεμβρίου.
Η Εθνική μας ομάδα αρχικά είχε θέσει ως στόχο να παίξει στη Ριζούπολη το ματς με τη Σλοβενία (ακόμα γίνεται προσπάθεια πάνω σε αυτό και ενώ στην Αθήνα υπάρχουν και τα γήπεδα των Νέας Σμύρνης και Περιστερίου), όμως στο γήπεδο αυτό μπήκε stop από την UEFA καθώς δεν πληρεί τις προδιαγραφές και ως προς τα αποδυτήρια και για άλλα θέματα. Έτσι αποφασίστηκε το Ελλάδα - Σλοβενία να ανακοινωθεί πως θα γίνει στην Τούμπα. Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας είχε μάλιστα ως πλάνο να μεταβεί από τη Μολδαβία στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι αυτό. Όμως η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη - που είναι πολύ δύσκολη - σε συνδυασμό με τα επικείμενα νέα μέτρα και το lockdown έφεραν τις αντιρρήσεις από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για να διεξαχθεί εκεί η αναμέτρηση. Μία εναλλακτική που έχει τεθεί επί τάπητος είναι το γήπεδο της Τρίπολης αλλά εκτιμάται πως δύσκολα θα φιλοξενηθεί εκεί ο αγώνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα