Ζέκα: «Να είμαστε καλοί αμυντικά και μετά να τελειώνουμε μπροστά τις φάσεις»

Ζέκα: «Να είμαστε καλοί αμυντικά και μετά να τελειώνουμε μπροστά τις φάσεις»

Gazzetta team
Ζέκα: «Να είμαστε καλοί αμυντικά και μετά να τελειώνουμε μπροστά τις φάσεις»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για τα τρία παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική μέσα σε οκτώ ημέρες, τονίζοντας πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για να παρουσιάσει το καλύτερο της πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα τρία παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική σε οκτώ ημέρες:

«Δεν είναι εύκολο, γιατί έχουμε τρία παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες. Όμως εδώ στην Εθνική μάς βοηθούν να είμαστε έτοιμοι, οι φυσιοθεραπευτές μάς βοηθούν και οι προπονητές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Θα είμαστε έτοιμοι για τα τρία παιχνίδια, όπως και την προηγούμενη φορά».

Για το φιλικό με την Κύπρο:

«Είναι πολύ σημαντικό για μας για να βρεθούμε πάλι μέσα στο γήπεδο, να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Να δούμε τις ιδέες του προπονητή, πώς θέλει να παίξει και τι πρέπει να κάνουμε. Θα δει και ο προπονητής αν θέλει να αλλάξει κάτι τακτικά και μπορεί να κάνει δοκιμές σε πράγματα που σκέφτεται».

Για το πώς βοηθούν οι παλιοί της Εθνικές τα νέα πρόσωπα στην ομάδα:

«Όλους τους νέους θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν σαν ένας από μας. Τους μιλάμε και τους βοηθάμε σε όλα. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθουν καλά μέσα στην ομάδα, γιατί είναι κάτι καινούριο γι’ αυτούς. Είμαστε χαρούμενοι που έρχονται νέα παιδιά στην Εθνική».

Για τα παιχνίδια με Μολδαβία και Σλοβενία στο Nations League:

«Έχει σημασία να είμαστε καλοί αμυντικά, να μη δεχτούμε γκολ και μετά μπροστά να τελειώσουμε τις φάσεις που θα έχουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Αν κρατήσουμε το μηδέν, θα έχουμε τις φάσεις για να βάλουμε γκολ και θα είναι πιο εύκολο για μας. Έχουμε την ποιότητα να σκοράρουμε».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα