Τζαβέλλας: «Δύο νίκες χρειαζόμασταν, δύο νίκες χρειαζόμαστε»!

Τζαβέλλας: «Δύο νίκες χρειαζόμασταν, δύο νίκες χρειαζόμαστε»!

Gazzetta team
Τζαβέλλας: «Δύο νίκες χρειαζόμασταν, δύο νίκες χρειαζόμαστε»!

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν ξεκάθαρος, πως η Εθνική και πριν την ισοπαλία με το Κόσοβο και μετά, δύο νίκες ήθελε και δύο νίκες θέλει για την πρωτιά στον όμιλο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του OPEN:

«Η ομάδα έκανε μια σημαντική προσπάθεια, σταθήκαμε άτυχοι σε κάποιες φάσεις. Μετά την απώλεια του πέναλτι η ομάδα προσπάθησε να ανταπεξέλθει. Είχαμε ένα νεκρό διάστημα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Δείξαμε χαρακτήρα, καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι. Δύο νίκες χρειαζόμασταν, δύο νίκες χρειαζόμαστε! Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω, συνεχίζουμε».

Για το αν υπήρχε άγχος: «Δεν θα το έλεγα άγχος, θα έλεγα ό,τι επειδή είναι μια νέα ομάδα, χρειαζόμαστε το γρήγορο γκολ για να πάρουμε την ψυχολογία που θέλουμε. Έχουμε την ποιότητα που χρειάζεται, όλα αυτά τα χρόνια η Εθνική έχτιζε από την άμυνα, είναι σημαντικό που το κάνουμε αυτό και θα έρθει και το τελείωμα».

Για το κλίμα στην Εθνική: «Είναι πάρα πολύ καλό το κλίμα στην Εθνική ομάδα. Όλοι είναι χαρούμενοι που είναι εδώ, το ίδιο κι εγώ που επέστρεψα μετά από δυο χρόνια. Αυτό πρέπει να βλέπουμε όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές και να τα δίνουμε όλα για την Εθνική ομάδα».

Δείτε όσα είπε και στη κάμερα της Cosmote TV:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα