Αγγλία: Έσπασαν την καραντίνα κι έβαλαν κοπέλες στο ξενοδοχείο οι Φόντεν και Γκρίνγουντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία: Έσπασαν την καραντίνα κι έβαλαν κοπέλες στο ξενοδοχείο οι Φόντεν και Γκρίνγουντ!

bet365

Οι Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ έβαλαν κοπέλες στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η Αγγλία στο Ρέικιαβικ για το ματς με τους Ισλανδούς, παραβίασαν τους κανονισμούς της απομόνωσης και πλέον απομακρύνονται από την αποστολή για το ματς με τη Δανία.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές των Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν τεράστιο λάθος στο Ρέικιαβικ, όπου τα «τρία λιοντάρια» επικράτησαν της Ισλανδίας με μεγάλη δυσκολία στο πρώτο τους παιχνίδι για το φετινό Nations League.

Παρά τους πολύ αυστηρούς κανονισμούς λόγω και της πανδημίας, οι Φόντεν και Γκρίνγουντ έβαλαν στο ξενοδοχείο της ομάδας κοπέλες για να διασκεδάσουν και αυτό αποκαλύφθηκε, με τους ποδοσφαιριστές να μένουν πλέον εκτός αποστολής για το ταξίδι στην Κοπεγχάγη και την αναμέτρηση της Τρίτης (8/9) με τη Δανία.

«Είναι πολύ σοβαρό το περιστατικό και ήταν αφελείς και οι δυο τους. Αντιλαμβάνομαι το νεαρό της ηλικίας τους, όμως, σε μια τέτοια περίοδο πανδημίας θα έπρεπε να είναι περισσότερο υπεύθυνοι. Έχουν απολογηθεί και έχουμε διαχειριστεί εσωτερικά, εξαιρετικά το ζήτημα» είπε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Διαβάστε επίσης:

Αγγλία: «Έσκαψε» την άσπρη βούλα και... χάρισε τη νίκη! (pic)

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα