Μόντριτς και Θεμπάγιος «μανούριασαν» αλλά δίνουν το παράδειγμα

Κώστας Ζάλιαρης
Μόντριτς και Θεμπάγιος «μανούριασαν» αλλά δίνουν το παράδειγμα

bet365

Γνωρίζοντας πως σε λίγες μέρες θα συνυπάρξουν ξανά στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Ντάνι Θεμπάγιος και Λούκα Μόντριτς αφήνουν πίσω τους σαν άντρες την κόντρα που είχαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κροατίας με την Ισπανία για το Nations League.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολλανδία – Γαλλία και σούπερ αποδόσεις στο Νations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι δυο ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» ήρθαν σε αντιπαράθεση λόγω και της έντασης της αναμέτρησης, την οποία πήρε η ομάδα του Κόβατς με το τελικό 3-2.

Ο Μόντριτς έπιασε το πρόσωπο του Θεμπάγιος, αυτός προσπάθησε να το απομακρύνει, οι δυο τους δεν συνέχισαν το επεισόδιο και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Κροάτης χαφ δήλωσε πως: «Ο Ντάνι απλά στήριξε την πατρίδα και τη φανέλα του κι εγώ έκανα το ίδιο για τη δική μου χώρα. Είμαι σίγουρος ότι θα το θυμόμαστε σε λίγες μέρες και θα γελάμε μαζί».

Από την πλευρά του, ο Ισπανός μέσος τόνισε: «Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα στο ματς αλλά αυτά συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Το αφήνουμε πίσω μας, ό,τι έγινε, έγινε στο χορτάρι και θα μείνει εκεί. Ο Λούκα είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα