«Δεν μπορούν μαζί Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς»

Gazzetta team
«Δεν μπορούν μαζί Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της Π.Ο. της Σερβίας, Νέναντ Μπιέκοβιτς, τοποθετήθηκε για διάφορα θέματα της εθνικής ομάδας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στη Σερβία αναφορικά με τη μη χρησιμοποίηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στους αγώνες για το Nations League, με τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ να μένει στον πάγκο και να μην παίρνει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στα παιχνίδια εναντίον της Ρουμανίας και του Μαυροβουνίου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μλάντεν Κρίσταϊτς, δείχνει να έχει ξεκάθαρη προτίμηση στον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ενώ εσχάτως και ο φορμαρισμένος Γιόβιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αποτέλεσε μέρος της κριτικής που ασκείται από τον Τύπο της χώρας.

«Δε θα συμφωνήσω ότι πρέπει να αλλάξουμε το σύστημα μας και να παίξουμε με δύο επιθετικούς. Ο Μίτροβιτς είναι ακριβός ο ίδιος τύπος ποδοσφαιριστής με τον Πρίγιοβιτς, που δεν μπορεί να αλληλοσυμπληρώσει ο ένας τον άλλον. Ο Γιόβιτς είναι μια άλλη ιστορία, μπορεί να ταιριάξει με έναν από τους δύο, ήταν στην αποστολή για το Μουντιάλ, είναι κοντά στις συμμετοχές και ασφαλώς αποτελεί το μέλλον του σερβικού ποδοσφαίρου. Όμως, Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς δεν γίνεται να είναι μαζί στο γήπεδο από την αρχή ενός αγώνα, ίσως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ανάλογα με το αποτέλεσμα και όταν πάμε για όλα ή τίποτα», σχολίασε σήμερα ο αντιπρόεδρος της σερβικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νέναντ Μπιέκοβιτς.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα