Γιόβιτς: Φανέλα βασικού κόντρα στην Ελλάδα, γράφουν οι Σέρβοι
Φανέλα βασικού θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Λούκα Γιόβιτς, καθώς προέκυψε ένα σημαντικό πρόβλημα στη Σερβία λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με την Ελλάδα,(24/9, 21:45, Live από το Gazzetta) για την πρώτη αγωνιστική της League A του Nations League.
Όπως αποκάλυψε η Mozzart ο βασικός φορ των Σέρβων, Ντούσαν Βλάχοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα μείνει εκτός από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του. Ως εκ τούτου, ο επιθετικός δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Παούντοβιτς για την αναμέτρηση της Πέμπτης (24/9, 21:45) απέναντι στη Γαλανόλευκη.
Τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο στράικερ της ΑΕΚ, Λούκα Γιόβιτς. Καθώς σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ αποτελεί τον επικρατέστερο αντικαταστάτη του Βλάχοβιτς στο αρχικό σχήμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
