Δεύτερη ήττα για την Εθνική Γυναικών στο Nations League, έχασε από την Σερβία με 4-0

Newsroom
Εθνική Γυναικών

bet365

Δεύτερη ήττα στα δύο πρώτα της παιχνίδια στο Nations League για την Εθνική Γυναικών, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χάνει και από την Σερβία εκτός έδρας με 4-0.

Με το... αριστερό ξεκίνησε το Nations League για την Εθνική Γυναικών, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Πολωνία στην Ριζούπολη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε εκτός έδρας και από την Σερβία με 4-0. Οι Σέρβες προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο έχοντας απόλυτη κυριαρχία, ενώ στο δεύτερο κατέβασαν ταχύτητα, ανέβηκε και λίγο η Εθνική και ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με το 4-0.

Για τις νικήτριες από δύο τέρματα πέτυχαν οι Ιβάνοβιτς, Νταμιάνοβιτς. Η πρώτη σκόραρε στο 16' και το 44', ενώ η δεύτερη το 32' και το 52' διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Σερβία: Κόστιτς, Λαζάρεβιτς, Σλόβιτς, Νταμιάνοβιτς, Φραΐτοβιτς, Τσάνκοβιτς, Πάβλοβιτς (68' Μιλιβόγεβιτς), Μιγιάτοβιτς (62' Στουπάρ), Πόλιακ (81' Σρεμτσέβιτς), Νταμνιάνοβιτς (62' Φιλίποβιτς), Ιβάνοβιτς (81' Μπλαγκόγεβιτς).

Ελλάδα: Νάση, Κακαμπούκη, Σιδηρά (59' Παλαμά), Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου, Γιαννακά (46' Γεωργίου), Νεφρού (24' Μιχαλοπούλου), Μωραΐτου, Καλδαρίδου (59' Γεωργαντζή), Κόγγουλη (77' Πατερνά).

Η βαθμολογία του ομίλου (2 αγωνιστικές)

Σερβία 6 (6-1)

Πολωνία 6 (5-2)

Ουκρανία 0 (2-4)

Ελλάδα 0 (1-7)

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα