Ελλάδα - Β. Ιρλανδία με Stoiximan Master

Newsroom
Ελλάδα - Β. Ιρλανδία με Stoiximan Master
Η Ελλάδα ολοκληρώνει το Nations League με άνοδο και Super Ενισχυμένες Αποδόσεις. Ανάλυση και προγνωστικά.

Στη Ριζούπολη και στην αναμέτρηση με τη Βόρεια Ιρλανδία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της η Ελλάδα σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Η πρωτιά στον όμιλο και ο προβιβασμός στην δεύτερη κατηγορία εξασφαλίστηκε και μαθηματικά από την τέταρτη αγωνιστική του ομίλου, έτσι η ήττα από την Κύπρο στη Λάρνακα δεν είχε βαθμολογικό αντίκτυπο.
Η εικόνα πάντως δεν άρεσε στον Πογέτ, παρά το γεγονός πως η Ελλάδα είχε κάμποσες ευκαιρίες για την ισοφάριση ως το φινάλε. Παράλληλα, η ήττα αυτή στέρησε στην Ελλάδα και τη δυνατότητα να ανέβει στο FIFA ranking.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις: Να σκοράρει η Ελλάδα και στα 2 ημίχρονα στο 4.55 από 3.80 στη Stoiximan

Η Βόρεια Ιρλανδία φτάνει στο ματς της Ριζούπολης από την πρώτη της νίκη στον όμιλο, αυτή κόντρα στο Κόσοβο με σκορ 2-1. Είναι στην 3η θέση, ισόβαθμη με την Κύπρο και για την ώρα διατηρεί το προβάδισμα ελέω goal average. Την τελευταία αγωνιστική θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Κύπρο προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό στην τέταρτη κατηγορία.

Η συνολική εικόνα της Ελλάδας στη διοργάνωση αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Πογέτ έχει βάλει αγωνιστικές αρχές στο παιχνίδι της, η αμυντική λειτουργία είναι άριστη με εξαίρεση το πρόσφατο ματς στη Λάρνακα και η επιθετική γραμμή σίγουρα βελτιωμένη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Σίγουρα ωστόσο το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα θέλει ακόμη αρκετή δουλειά.

Να σκοράρει ο Μασούρας: 5.00 από 4.60

Κλασική βρετανική ομάδα η Βόρεια Ιρλανδία, στηρίζεται στη δύναμη και τα τρεξίματα. Παρουσιάζει ικανότητα με τη μπάλα στον αέρα, όχι όμως όταν αυτή βρίσκεται στο χορτάρι. Το κίνητρο είναι στο πλευρό των φιλοξενούμενων, όμως η Ελλάδα είναι ανώτερη και δεδομένα θα ψάξει αντίδραση. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & under 9,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα