Πογιέτ: «Ρωτήστε τον γκολκίπερ εάν επηρεάζεται από τον παίκτη μπροστά του και εάν πει ναι θα λέει ψέματα» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Πογιέτ: «Ρωτήστε τον γκολκίπερ εάν επηρεάζεται από τον παίκτη μπροστά του και εάν πει ναι θα λέει ψέματα» (vids)

bet365

Ο έμπειρος τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το γκολ του Φούντα που δεν μέτρησε.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το Κύπρος - Ελλάδα (1-0) επισήμανε μεταξύ άλλων για:

Την ήττα: Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Εθνική. Αρχικά θα αναλύσω εμένα. Εάν σχεδίασα τον αγώνα καλά. Εάν πήγε το πλάνο καλά. Μετά να κάνω ανάλυση στους παίκτες μου.

Το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει: Κάποιος πήγε να μου δείξει τα καλά στατιστικά που είχαμε. Ειλικρινά δεν με νοιάζουν καθόλου τα στατιστικά. Με νοιάζει να νικάμε τα παιχνίδια. Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε τον όμιλο. Μην ξεχνάμε πως το καταφέραμε.

Την Κύπρο: Η αλλαγή του συστήματος βοήθησε την Κύπρο. Ξεχώρισα τον Σωτηρίου. Είχαν πιο καλές τοποθετήσεις μόλις έχαναν τη μπάλα.

Τις απουσίες της Ελλάδας και το ακυρωθέν γκολ: Είναι άδικο τώρα να θυμόμαστε όσους δεν έπαιξαν. Στο γκολ θα μπορούσαν να δώσουν οφσάιντ. Ίσως να ήταν οφσάιντ. Θα ήθελα να ρωτήσετε τον γκολκίπερ εάν επηρεάζεται από τον παίκτη μπροστά του. Από τον παίκτη που είναι οφσάιντ. Εάν πει ναι θα λέει ψέματα. Εάν ο διαιτητής θεωρεί ότι επηρεάζει το οπτικό πεδίο του γκολκίπερ τότε ΟΚ. 50%-50% (εννοεί για τη φάση). Θεωρώ ότι ήταν κακή κρίση στη συγκεκριμένη φάση.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα