Πογιέτ: «Πάντα έχουμε στόχο για το κάτι παραπάνω»

Newsroom
Πογιέτ: «Πάντα έχουμε στόχο για το κάτι παραπάνω»

bet365

Μπορεί η Ελλάδα να είναι πρώτη στον όμιλο αλλά ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε ότι αυτό δεν έχει καμία σημασία για το ερχόμενο παιχνίδι με την Κύπρο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Προτελευταία στροφή για το UEFA Nations League με την Εθνική Ελλάδας να φιλοξενείται στη Λάρνακα από την Κύπρο (24/09, στις 21:45).

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς τονίζοντας πως δεν έχει καμία σημασία το γεγονός πως η ομάδα έχει κλειδώσει την πρώτη θέση του ομίλου της και ότι θα δώσει τα πάντα για τη νίκη.

Για ότι έχει αντιμετωπίσει τον Κετσπάγια ως ποδοσφαιριστής: «Ο Κετσπάια ήταν πολύ άτυχος γιατί έπαιζε στην ομάδα κόντρα στην οποία έβαλα τα περισσότερα γκολ στην Αγγλία! Ήταν μια κακή σύμπτωση για αυτόν. Ανυπομονώ να τον δω, τον θυμάμαι πολύ καλά! Έχουμε και κοινό παρελθόν αφού ήταν και αυτός στην ΑΕΚ, την μοναδική ομάδα που προπόνησα στην Ελλάδα. Αύριο τα πάντα εξαρτόνται από τους παίκτες, εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε αλλά το 99% εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές».

Πως προσπαθεί να δώσει κίνητρο έξτρα στους παίκτες του: «Προσπαθώ συνέχεια να είναι οι παίκτες μου συγκεντρωμένοι σε έναν στόχο. Τον Ιούνιο ήταν η πρώτη θέση και ήρθε. Αυτή την στιγμή είναι να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για να ανέβουμε στο ranking, μετά να προκριθούμε στο EURO. Περιμένουμε ένα ντέρμπι αύριο και έχουν νέο προπονητή οπότε δεν γνωρίζουμε πως θα παίξουν»

Ο τρόπος προσέγγισης: «Δεν θα σας πω και πολλά απλά το θέμα είναι πως προσπαθούμε να επιγκεντρωθούμε πάνω στον αντίπαλό μας. Δεν γνωρίζουμε αυτή τη νέα ομάδα της Κύπρου και προσπαθούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνουμε. Δεν επιγκέντρωνομαι στους παίκτες που λείπουν αλλά σε αυτούς που έχω»

Για το αν υπάρχει στόχος: «Είναι στόχος για εμάς να βελτιώνεται η ομάδα και αυτό είναι ένα καλό τεστ για το μέλλον. Να υπάρχει πάθος και επιθυμία για νίκη. Είχαμε μία εξαιρετική προετοιμασία και περιμένω να δω ότι η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί σε ότι και να βρει απέναντί της»

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα