Μπαπέ: «Έχω πολύ περισσότερη ελευθερία στην Εθνική από ό,τι στην Παρί»

Newsroom
Μπαπέ: «Έχω πολύ περισσότερη ελευθερία στην Εθνική από ό,τι στην Παρί»

bet365

Στην μεικτή ζώνη, μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Αυστρίας (2-0), ο Κιλιάν Μπαπέ, μίλησε για τις διαφορές μεταξύ του ρόλου του στην Παρί Σεν Ζερμέν και στους «τρικολόρ».

Η Γαλλία πέτυχε την πρώτη της νίκησε σε επίσημο ματς, μετά από 10 ολόκληρους μήνες, επικρατώντας της Αυστρίας (2-0) και έπεισε περισσότερο από κάθε άλλη φορά φέτος, δύο μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Ο Κιλιάν Μπαπέ σκόρερ του πρώτου τέρματος των «τρικολόρ» σταμάτησε στη μικτή ζώνη μετά το ματς και σχολίασε τις διαφορές μεταξύ του ρόλου του στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Εθνική Γαλλίας.

«Παίζω διαφορετικά. Μου ζητούνται άλλα πράγματα εδώ σε σχέση με την ομάδα μου. Έχω πολύ περισσότερη ελευθερία εδώ. Ο προπονητής ξέρει ότι υπάρχει ένας αριθμός "9" όπως ο Όλιβ [Ζιρού] που καταλαμβάνει τις άμυνες και μπορώ να κινούμαι ελεύθερα στους χώρους. Στο Παρίσι, είναι διαφορετικά. Μου ζητείται να παίζω ως πίβοτ. Είναι διαφορετικό», ανέφερε ο νεαρός σούπερ σταρ.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Γάλλος ερωτήθηκε και σχετικά με το θετικό αποτέλεσμα της σύγκρουσής του με την Ομοσπονδία για τα δικαιώματα εικόνας. «Δεν ήμουν εγώ που βρήκα τις συμφωνίες», είπε. «Όλη η ομάδα το ήθελε. Στη συνέχεια, δεν με πειράζει να βρίσκομαι στο μπροστινό μέρος της σκηνής, αν είναι επωφελές για τους συμπαίκτες μου. Η κριτική δεν θα αλλάξει τον τρόπο που παίζω και ζω. Εάν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν με πειράζει. Νομίζω ότι ολόκληρη η ομάδα είναι ευτυχισμένη».

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος στράικερ ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο και συγκεκριμένα, αρνείται να εμπλακεί με χορηγούς στοιχηματικές εταιρείες και επωνυμίες fast-food.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα