Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα ήθελα να είμαι παρών στο Euro του 2024»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα ήθελα να είμαι παρών στο Euro του 2024»

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα ήθελα να είμαι παρών στο Euro του 2024»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε δηλώσεις κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης της πορτογαλικής ομοσπονδίας για το κατόρθωμά του να γίνει πρώτος σκόρερ της εθνικής και τόνισε πως θα ήθελε να παίξει και στο επόμενο Euro.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επεσήμανε πως το ταξίδι με την εθνική ομάδα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως θα πρέπει να τον υποστούμε τον «Κρις» για λίγο ακόμα. Εξέφρασε την επιθυμία-ελπίδα του να βρίσκεται στο ρόστερ της Πορτογαλίας τόσο για τα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ όσο και για το Euro του 2024, όταν και θα είναι 39 ετών.

Αναλυτικά απόσπασμα από τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Το ταξίδι μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, θα πρέπει να συνεχίσετε λίγο ακόμα να ανέχεστε τον ''Κρις''. Θέλω να είμαι μέρος της ομάδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και του ερχόμενου Euro... Νιώθω πολύ κινητοποιημένος. Οι φιλοδοξίες μου είναι τεράστιες...Είμαι χαρούμενος που βλέπω τους παίκτες που έπαιξα μαζί, άλλους που συνεχίζω να παίζω μαζί τους και πρώην συμπαίκτες... Ο Ντιόγκο (Νταλότ) συχνά αστειεύεται με μένα και μου λέει ''Φίλε, έπαιξες με όλους, πρέπει να είσαι αρχαίος''».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα