Πογιέτ: «Πρέπει οι παίκτες μου να σκέφτονται... γαλανόλευκα» (vid)

Newsroom
Πογιέτ: «Πρέπει οι παίκτες μου να σκέφτονται... γαλανόλευκα» (vid)

bet365

Για το προσεχή ματς με την Κύπρο αλλά και την επιλογή του Κουλιεράκη, αναφέρθηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα τελευταία ματς του Nations League κόντρα σε Κύπρο και Β. Ιρλανδία.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς με τους Κύπριους και τόνισε πως θα είναι ένα διαφορετικό ματς ενώ μίλησε και για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Πως βλεπει τα ματς: «Αρχικά προσπαθούμε να κάνουμε τους παίκτες να σκέφτονται... γαλανόλευκα. Πρέπει να θυμίσουμε στα παιδιά πως δεν σταματάμε την βελτίωση και δεν πρέπει να στοχεύουν στη νίκη και να μην έχει σημασία αν είμαστε στην κορυφή του ομίλου και να δίνουν το 100% στα ματς. Να δείξουμε τις εμφανίσεις που είχαμε στα παιχνίδια του Βόλου»

Για αν θα πειραματιστεί και αν θα πάρουν περισσότερο χρόνο ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι πάνω σε αυτό και όχι, δεν θα πάρουν περισσότερο χρόνο ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ με την Ελλάδα μέχρι τώρα»

Για το αν θα είναι διαφορετικό παιχνίδι με την Κύπρο: «Θα είναι ένα διαφορετικό και δύσκολο παιχνίδι. Έχουν νέο προπονητή που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, θα παίξουν διαφορετικά και θα είναι ένα ντέρμπι. Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι οι παίκτες για να μπουν στο ματς και να διαχειριστούν την οποιαδήποτε κατάσταση του αγώνα»

Για τι ποδόσφαιρο θέλει να παίζει η Εθνική Ομάδα: «Πρέπει να είμαστε στο 100% συνεχώς όπως μας απέδειξαν τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια. Κάθε ματς έχει τη δική του ένταση και συνθήκες. Δεν θέλω να μιλάω για τα αποτέλεσματα αλλά για τη γενική εικόνα των αγώνων. Στις Εθνικές ομάδες είναι δύσκολο να δημιουργείς ταυτότητα γιατί δεν έχουμε αυτή την πολύτελεια του χρόνου για να το κάνουμε. Χώρες όπως η Ισπανία είναι σε διαφορετική κατάσταση γιατί οι παίκτες έπαιζαν μαζί σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς είμαστε από την αρχή και χρειαζόμαστε προπονήσεις για να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο»

Κοουτσαρει με πάθος από τον πάγκο, αν μεταφέρεται στους παίκτες: «Ναι το είπα και πριν. Θέλω να τους το μεταφέρω και το κάνω γιατί παίζουν για το εθνόσημο και όπως όλοι στη χώρα έχουν τα προβλήματά τους, εκείνοι παίζουν για αυτούς και παράλληλα, εκπροσωπούν τον ίδιο τον προπονητή αν έχουν το ίδιο πάθος»

Για τον Κουλιεράκη: «Θα σας πω μερικές πληροφορίες πάνω σε αυτό. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που συνέβη με τον Τζαβέλλα, έπρεπε να πάρουμε μία γρήγορη απόφαση, πήγα μίλησα με τον προπονητή και ζήτησα τον Κουλιεράκη για να τον δούμε. Μόλις το κάνουμε, θα σας πω για εκείνον σε λίγες μέρες.»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα