Ελλάδα: Άνοδος 7 θέσεων στην κατάταξη της FIFA μετά το 4x4!

Ελλάδα: Άνοδος 7 θέσεων στην κατάταξη της FIFA μετά το 4x4!

Ελλάδα: Άνοδος 7 θέσεων στην κατάταξη της FIFA μετά το 4x4!

bet365

Η Εθνική Ελλάδας με το εκπληκτικό 4x4 που έκανε στην έναρξη της θητείας του Γκουστάβο Πογιέτ, σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες ανόδους στην παγκόσμια κατάταξη, φτάνοντας στην 48η θέση!

Η «γαλανόλευκη» είναι ανάμεσα στους biggest climbers που ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το πρωί της Πέμπτης.

Από το 1-0 επί της Βορείου Ιρλανδίας και τη νίκη με το ίδιο σκορ απέναντι στο Κόσοβο, ήρθε το 3-0 απέναντι στην Κύπρο και μια δεύτερη επικράτηση επί του Κοσόβου στον Βόλο με το τελικό 2-0 χάρη στα τέρματα των Γιακουμάκη και Μάνταλου.

Η Εθνική μας πήρε εξαιρετικά και διαδοχικά θετικά αποτελέσματα στο Nations League και αυτό τον οδήγησε στο +7 στις θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, φτάνοντας στην 48η.

Ίδιο αριθμό θέσεων ανέβηκε και η Μαλαισία φτάνοντας στο 147, στο +10 ήταν η Κούβα (167η) και στο +11 το Καζακστάν (114ο).

Όσον αφορά στην πρώτη 10άδα, εκεί μπήκε η Δανία, οι Ολλανδοί ανέβηκαν δυο θέσεις, ενώ, για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια βρίσκονται Βραζιλία (1η) και Αργεντινή (3η) στην πρώτη τριάδα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα