Τεχνικός Διευθυντής Εθνικής Κοσόβου: «Μας επιτέθηκαν και μας έβρισαν αδικαιολόγητα»

Newsroom
Τεχνικός Διευθυντής Εθνικής Κοσόβου: «Μας επιτέθηκαν και μας έβρισαν αδικαιολόγητα»

bet365

Το στέλεχος της Εθνικής ομάδας του Κοσόβου έκανε δηλώσεις για το συμβάν που κατήγγειλε ο Αμίρ Ραχμάνι με τον Πογιέτ για το ματς με την Ελλάδα.

Ο Μπαϊράμ Σάλα, Διευθυντής της Εθνικής Κοσόβου μιλώντας για το περιστατικό με Ραχμάνι και Πογιέτ επισήμανε στο ράδιο Klan Kosova FM: «Ο Αμίρ (Ραχμάνι) μας εξήγησε τι έγινε και ποια ήταν προσβολή. Μας το είπε αφότου τον προσέβαλλε. Δεν πιστεύω πως είναι σωστό ή ηθικό να χρησιμοποιούνται τέτοιες εκφράσεις. Σίγουρα όχι οι σωστές λέξεις.

Όμως φυσιολογικά ο Αμίρ αντέδρασε ως ένας αθλητής και είπε στον προπονητή της Ελλάδας ότι τέτοια λόγια δεν πρέπει να προέρχονται από έναν προπονητή σε αυτό το επίπεδο. Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας συνέχισε λέγοντάς του πως 'είσαι παίκτης της Νάπολι όπου οι οπαδοί αντιδρούν εκεί για τα μικρά πράγματα'. Όλοι έπρεπε να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλο και να αντιδράσουμε από τη στιγμή που μας επιτέθηκαν και μας έβρισαν και προσέβαλλαν αδικαιολόγητα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα