Μαχλάς για το γκολ του Γιακουμάκη: «Υπέροχο αλλά διαφορετικό από το δικό μου» (vids)

Newsroom
Μαχλάς για το γκολ του Γιακουμάκη: «Υπέροχο αλλά διαφορετικό από το δικό μου» (vids)

bet365

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε για τη νίκη της Εθνικής επί του Κοσόβου σχολιάζοντας και το γκολ του Γιακουμάκη για το οποίο είπε πως ήταν υπέροχο αλλά διαφορετικό από το δικό του.

Η Εθνική επικρατώντας με 2-0 του Κοσόβου έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο Nations League εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον όμιλό της. Το πρώτο τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Γιακουμάκης με το τέρμα αυτό να θυμίζει το γκολ του Μαχλά κόντρα στην Ρωσία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αμερικής.

Ο παλαίμαχος σπουδαίος σκόρερ μίλησε στο bwinΣΠΟΡ FM, χαρακτηρίζοντας υπέροχο το γκολ του Γιακουμάκη, αλλά τονίζοντας πως ήταν διαφορετικό από το δικό του. Αναλυτικά επισήμανε: «Χάρηκα με το αποτέλεσμα, δεν πρόλαβα να δω τόσο καλά το γκολ. Αλλά είναι ένα τέρμα πολύ ωραίο σε εκτέλεση, διαφορετικό βέβαια από το δικό μου, αλλά υπέροχο.

Μετά τα χρόνια με τον Φαν'τ Σιπ, που... ψαχνόμασταν και είδαμε παίκτες που δεν τους ξέραμε, όπως τον Παυλίδη και τον Χατζηδιάκο, πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό από την Εθνική, αυτή ήταν μία αρχή. Ακόμη πιο ωραίο είναι το γεγονός ότι βλέπουμε τους διεθνείς ενωμένους.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα ξεκίνησε με τον προηγούμενο προπονητή και συνεχίζει τώρα με τον Πογέτ, που είναι γεννημένος νικητής - είναι Ουρουγουανός άλλωστε!

Το καλό που έγινε με εμένα και το βλέπω τώρα και σε πολλά παιδιά παιδιά στην Εθνική, είναι ότι παίξαμε στο εξωτερικό, εκεί όπου το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό.

Εκεί είσαι μόνος σου και πρέπει να επιβιώσεις, έχεις άλλες εικόνες και παραστάσεις, που δεν θα είχες στο ελληνικό πρωτάθλημα».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα