Ο Ντοναρούμα λογομάχησε με οπαδό που τον προσέβαλε (vid)

Newsroom
Ο Ντοναρούμα λογομάχησε με οπαδό που τον προσέβαλε (vid)

bet365

Επίθεση από οπαδό δέχθηκε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα μετά τον αγώνα της Αγγλίας με την Ιταλία (1-1) το Σάββατο, με τον πορτιέρε της Παρί να μην αφήνει αναπάντητες τις προσβολές.

Μετά το παιχνίδι της Ιταλίας με την Αγγλία για το Nations League (1-1) αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στην έξοδο του γηπέδου για να... συνοδεύσει τους παίκτες της «σκουάντρα ατζούρα» προς το λεωφορείο της αποστολής.

Ένας εκ των παρευρισκομένων έβρισε στα ιταλικά τον τερματοφύλακα της ομάδας Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα κι εκείνος έστρεψε το βλέμμα του προς τον οπαδό -που φορούσε φανέλα της Μίλαν- και του είπε να το βουλώσει. Οι άνθρωποι της ασφάλειας τον απομάκρυναν άμεσα και χαρακτήρισαν το μικρό αυτό επεισόδιο «ανοησία».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος κίπερ βρίσκεται στο στόχαστρο οπαδών της Μίλαν. Τον περασμένο Οκτώβριο, αποδοκιμάστηκε από μέρος του Σαν Σίρο κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του League of Nations στο ματς με την Ισπανία. Οι οπαδοί της ομάδας της Λομβαρδίας εξακολουθούν να τον κατηγορούν λόγω της αποχώρησής του το καλοκαίρι του 2021, αρνούμενος να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα