Μπακασέτας: «Ο Λημνιός μας έδωσε κίνητρο»

Μπακασέτας: «Ο Λημνιός μας έδωσε κίνητρο»

Newsroom
Μπακασέτας: «Ο Λημνιός μας έδωσε κίνητρο»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη επί του Κοσόβου και στάθηκε στη βραδιά που «χρωστούσαν» οι διεθνείς μας αλλά και στο κίνητρο που έδωσε ο τραυματισμός του άτυχου Δημήτρη Λημνιού.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη κόντρα στο Κόσοβο: «Έλειπε πολύ μια τέτοια βραδιά στην Εθνική. Προσπαθήσαμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά, παλέψαμε και για εμάς. Καταφέραμε κάτι που δεν είχαμε καταφέρει. Πήραμε την πρώτη θέση, οφείλαμε να το κάνουμε».

Για τον τραυματισμό του Λημνιού: «Ήταν δύσκολο για εμάς μετά το ματς με την Κύπρο, δεν χαρήκαμε, το κλίμα ήταν ιδιαίτερο. Τέτοιες καταστάσεις πρέπει να τις δεις θετικά γρήγορα. Μας έδωσε κίνητρο γιατί θέλαμε να χαρεί μαζί μας. Ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσει πιο δυνατός».

Για την ολοκλήρωση της σεζόν: «Δεν έχω παράπονο από τη σεζόν. Πήραμε το πρωτάθλημα και με την Εθνική την πρώτη θέση. Ήταν γεμάτη χρονιά, ωραία. Είναι καιρός να σβήσω για να γεμίσουν οι μπαταρίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα