Μπουχαλάκης: «Βήμα-βήμα να φέρουμε και πάλι την Εθνική εκεί που αξίζει»

Newsroom
Μπουχαλάκης: «Βήμα-βήμα να φέρουμε και πάλι την Εθνική εκεί που αξίζει»

bet365

Να φέρουν την Εθνική και πάλι εκεί που αξίζει θέλουν οι διεθνείς όπως ανέφερε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Η Εθνική μας επικράτησε στο Πανθεσσαλικό και του Κοσόβου με 2-0 και έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο Nations League εξασφαλίζοντας και την πρωτιά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού με το Κόσοβο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA: «Ήταν πολύ σημαντικό για όσα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να φέρουμε μια επιτυχία, να τερματίσουμε πρώτοι στο γκρουπ. Χτίζουμε κάτι καλό, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Ήταν το καλύτερο τέλος. Είναι πολύ σημαντικό ευελπιστώ ότι είναι μόνο η αρχή. Όλα τα παιδιά έχουν όρεξη. Θέλουμε να ξαναπάμε την Εθνική όσο ψηλότερα γίνεται, για την χώρα μας, αλλά και για εμάς, γιατί ξέρουμε τι αξίζουμε. Βήμα βήμα να ξαναφέρουμε την Εθνική εκεί που της αξίζει».

Για τη συνέχεια: «Είχαμε κάνει καλά παιχνίδια που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και την πειθαρχία πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό μετράει και αυτό θα μας δώσει τις προκρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις».

Για την ανασταλτική λειτουργία: «Το κάθε ένα έχει τον ρόλο του. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ξέρει ο καθένας τη δουλειά του. Όλοι έρχονται από σημαντικές χρονιές στις ομάδες τους. Έχουμε την εμπειρία και την όρεξη να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για να πανηγυρίζουμε στο τέλος».

Για το ότι ακολουθούν διακοπές: «Ναι, το περιμένουμε, μετά το “4Χ4” και τη χαρά που ευελπιστούμε να δώσαμε στον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τον Σεπτέμβριο να είμαστε εξίσου καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα