Αγγλία: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Ράμσντεϊλ στον Τονάλι (vid)

Αγγλία: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Ράμσντεϊλ στον Τονάλι (vid)

bet365

Ναι μεν ο Τζόρνταν Πίκφορντ στην καλή του μέρα είναι ανίκητος, όμως, ο Ράμσντεϊλ έχει καταφέρει να επιδείξει τεράστια σταθερότητα και έκανε και την επέμβαση του αγώνα απέναντι στους Ιταλούς στο «Μολινό».

Ο διεθνής γκολκίπερ της Άρσεναλ ήταν από τους πιο σταθερούς και σημαντικούς παίκτες του πλάνου του Αρτέτα την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε στην Premier League, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να του δίνει την ευκαιρία του, καλώντας τον στην αποστολή της Αγγλίας για τα ματς του Nations League.

Ο πορτιέρε των «κανονιέρηδων» επελέγη για το παιχνίδι με την Ιταλία στο «Μολινό» στην άτυπη ρεβάνς του τελικού του Euro του περασμένου καλοκαιριού και σε πολύ μεγάλο βαθμό τα «τρία λιοντάρια» του χρωστούν τον βαθμό που πήραν με το τελικό 0-0.

Η απόκρουση που έκανε με το πόδι σε μεγάλη ευκαιρία του Τονάλι και ο τρόπος με τον οποίο έδειχνε σε επαγρύπνηση κάθε στιγμή του αγώνα με την «σκουάντρα ατζούρα», σίγουρα τον ανέβασε πολύ στα μάτια του ομοσπονδιακού κόουτς της εθνικής ομάδας.

Στο ματς του Σαββάτου ο Ράμσντεϊλ είχε 35 επαφές με τη μπάλα και 3 επεμβάσεις, η μια εκ των οποίων ήταν τρομερά καθοριστική, βάσει και του αποτελέσματος.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα