Ολοκλήρωσε την προετοιμασία η Εθνική και πάει για το 4 στα 4 κόντρα στο Κόσοβο που δίνει και την πρόκριση (vid)

Newsroom
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία η Εθνική και πάει για το 4 στα 4 κόντρα στο Κόσοβο που δίνει και την πρόκριση (vid)

bet365

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (21:45) κόντρα στο Κόσοβο το οποίο με νίκη της εξασφαλίζει την πρωτιά στο όμιλο.

Χωρίς προβλήματα με εξαίρεση δυστυχώς τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού, ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα την προετοιμασία της για τον Κυριακάτικο αγώνα με το Κόσοβο (21:45) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετράει ήδη τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και με νίκη την Κυριακή εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλο, μια νίκη που όλοι θέλουν να έρθει όχι μόνο για το τρίποντο, αλλά και για την αφιερώσουν στον μεγάλο άτυχο, τον Δημήτρη Λημνιό.

Αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρθηκε για την σημερινή προπόνηση: «Ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Πορταριάς η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας για τον 4ο αγώνα της στο UEFA Nations League, εναντίον του Κοσόβου.

Στην τελευταία προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, ενώ σημειώνεται ότι τους συμπαίκτες του παρακολούθησε ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος δεν έχει αποχωρήσει από την αποστολή μετά τον τραυματισμό του και ασφαλώς θα δώσει το παρών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την πρωτιά του 2ου ομίλου της League C».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα