Σάουθγκεϊτ: «Αν έφερνε η κόρη μου σπίτι τον Σακά θα ήμουν τρισευτυχισμένος»

Σάουθγκεϊτ: «Αν έφερνε η κόρη μου σπίτι τον Σακά θα ήμουν τρισευτυχισμένος»

Newsroom
Σάουθγκεϊτ: «Αν έφερνε η κόρη μου σπίτι τον Σακά θα ήμουν τρισευτυχισμένος»

bet365

Ο Μπουκαγιό Σακά έχει κατακτήσει τις καρδιές των οπαδών της Άρσεναλ και της Εθνικής Αγγλίας ενώ κι ο κόουτς των «τριών λιονταριών» του έπλεξε το εγκώμιο.

Ο 20χρονος σταρ της Άρσεναλ και της Αγγλίας ψηφίστηκε ως παίκτης της χρονιάς για τους «κανονιέρηδες» ενώ έχει κερδίσει και θέση βασικού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Παράλληλα εκτός γηπέδου έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλων με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.

Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είπε ότι ο τρόπος που διαχειρίστηκε ο νεαρός την ρατσιστική κακοποίηση πέρυσι στον τελικό του Euro ήταν εξαιρετικός κάτι που δεν τον εξέπληξε βέβαια γιατί γνώρισε πως ο ταλαντούχος άσος είναι πολύ δημοφιλής για την ωριμότητα και την ευγένειά του.

«Δεν ξέρω αν ήταν έκπληξη γιατί ξέρω πώς είναι ως άνθρωπος. Έχει μια εξαιρετική οικογένεια. Οι αξίες του είναι υπέροχες εδώ ένωσε αμέσως την αγάπη και την στήριξη παικτών και προσωπικού. Εκτιμάται λιγότερο από άλλους παίκτες της ομάδας γιατί το προφίλ του είναι χαμηλών τόνων. Απλώς κάνει ήσυχα τη δουλειά του αλλά νομίζω βλέπετε την συνέπεια στις εμφανίσεις του και την ποιότητα του παιχνιδιού του. Είναι ένα φανταστικό παιδί. Αν η κόρη σου φέρει τον Μπουκαγιό στο σπίτι θα ήσουν κάτι περισσότερο από ευτυχισμένος».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα