Η προπόνηση της Εθνικής από... ψηλά (vid)

Newsroom
Η προπόνηση της Εθνικής από... ψηλά (vid)

bet365

Τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν τον αγώνα με την Κύπρο για την 3η αγωνιστική του Nations League με την ΕΠΟ να ανεβάζει βίντεο με εξαιρετικά πλάνα από drone.

Με στόχο το τρία στα τρία στο Nations League η Εθνική ομάδα θα υποδεχθεί την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό (21:45, NOVA και ALPHA). Σήμερα Τετάρτη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του συγκροτήματος του Γκουστάβο Πογιέτ, με τα πλάνα της προπόνησης από drone να κλέβουν την παράσταση.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής: «Έκλεισε ο κύκλος των προπονήσεων της Εθνικής Ομάδας ενόψει του 3ου αγώνα της στο UEFA Nations League εναντίον της Κύπρου στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου.

Οι διεθνείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο γήπεδο Πορταριάς και άπαντες οι επιλεγέντες από τον κ. Πογιέτ στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση.

Παρακάτω δείτε το βίντεο από την προπόνηση της Εθνικής με εντυπωσιακές λήψεις από drone».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα